Sinds 2019 liggen er drie padelbanen op Tennispark Welgelegen. Deze drie padelbanen worden Estate Padel Club genoemd. Hello Padel Academy Holland geeft hier padellessen aan de jeugd en volwassenen. Daarnaast worden verschillende padelliefhebbers gecoacht tot Hello Padel coach. 

Padel heeft op Welgelegen een eigen identiteit en dus ook een eigen club. Estate Padel Club. Estate heeft als betekenis Landgoed en de banen zijn gebouwd in de Landgoederenzone van Rijswijk. Een sjieke, toepasselijke naam die absoluut kenmerkend zal zijn. Uiteraard zullen er competities en toernooien gaan plaatsvinden.

Wij nemen het concept over zoals Padel Clubs in Spanje werken namelijk Pay & Play. Waarbij, een ieder, een padelbaan voor een gewenste periode kan huren. 

Estate Padel Club heeft een eigen app waar je eenvoudig banen mee kunt reserveren. De tarieven zijn het gehele jaar hetzelfde maar in de maanden november tot en met februari krijg je bij iedere reservering een NIEUW blik ballen om het gevecht met de soms iets nattere omstandigheden aan te gaan. Download de app nu in de App Store of in de Play store en ga ook lekker vrij een potje spelen op deze fantastische club in Rijswijk.

Estate Padel Club
Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
+31 6 28512351
info@estatepadel.nl

Schrijf je hieronder in voor de actuele cursus. Ook hebben we unieke mogelijkheden om te komen trainen op flexibele basis bij een van onze Spaanse trainers in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Deze trainingen vinden plaats op Estate Padel Club (outdoor) in Rijswijk en zijn dagelijks te reserveren via de whatsapp direct via Ale Gomez (+34645081839, ENGLISH) of Marc Pastor (+34656943306, ENGLISH). Bij slecht weer wordt de training kosteloos gecanceld door de trainer en getracht een nieuwe datum in te plannen.