Padel lessen

Wil je goed padel leren spelen? Wil je padelvaardigheden onder de knie krijgen? En wil je dan vooral lessen of trainingen van gerenommeerde trainers? Dat kan. Padel is een snel groeiende sport in Nederland voor jong en oud. Het is geen moeilijk spel, maar wel verslavend.

De trainers van HELLO Padel Academy

Om padel goed te leren spelen kun je met één tot vier personen padel les nemen bij de HELLO Padel Academy. Onze trainers beschikken over de juiste certificaten van de Nederlandse Padelbond en KNLTB Padel. Daarnaast trainen ze regelmatig met coach Mauri Andrini om de vaardigheden en tactieken te blijven ontwikkelen. Deze kennis en passie voor padel delen ze graag tijdens de training met jou.

Hello Padel Trainers Camil Bouwhuis en Alex Luneman

Padel voor volwassenen

Als volwassene train je op verschillende niveaus.

 1. Nog nooit padel gespeeld
 2. Een keer padel gespeeld
 3. Meegedaan aan een padel clinic
 4. Geen padel gespeeld maar wel tennis
 5. Enige ervaring met padel
 6. Speelt regelmatig padel (2-3 keer per maand)
 7. Speelt vaak padel (2-3 keer per week)
 8. Speelt padelcompetities/-toernooien

Padel voor de jeugd

Wil jouw kind padel lessen volgen? Dat kan. In Spanje is padel niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. In Nederland groeit de groep van 4 tot 18 jaar die willen padellen ook. Bij de clinics met de ervaren trainers bij de HELLO Padel Academy zijn ze in goede handen. Deze trainers staan klaar om de juiste methodiek van deze verslavende sport aan de jeugd te leren.

Inschrijven training

Wil je je inschrijven voor een reguliere training of voor een training op locatie? We hebben locaties in Amsterdam, Den Hoorn, Rijswijk, Sassenheim en Zoetermeer. Klik hier om naar de locatie pagina’s te gaan en schrijf je in.

Flexibele trainingen

Wil je geen cursus boeken, maar af en toe een training volgen? Dat kan met de flexibele trainingen. Dagen, tijden en locatie zijn uiteraard in overleg. Je kunt dit per WhatsApp aanvragen bij Alejandro via nummer +34645081839 voor alle locaties.

Prijs per flexibele training:

 • € 75 per uur – 4 personen

Voor wie zijn padel clinics?

Padel clinics zijn eenmalige introductielessen voor groepen vanaf acht personen van alle leeftijden, zoals:

 • Scholen
 • Bedrijven
 • Groepen vrienden of familie
 • Verenigingen
 • Instellingen