PADEL LESSEN

Wil je goed padel leren spelen? Wil je padelvaardigheden onder de knie krijgen? En wil je dan vooral lessen of trainingen van gerenommeerde trainers? Dat kan. Padel is een snel groeiende sport in Nederland voor jong en oud.

Om padel goed te leren spelen kun je met één tot vier personen padel les nemen bij de HELLO Padel Academy. Onze trainers beschikken over de juiste certificaten van de Nederlandse Padelbond en KNLTB Padel. Daarnaast trainen ze regelmatig met coach Mauri Andrini om de vaardigheden en tactieken te blijven ontwikkelen. Deze kennis en passie voor padel delen ze graag tijdens de training met jou.

VOLWASSENEN

Als volwassene train je op verschillende niveaus.

 1. Nog nooit padel gespeeld
 2. Een keer padel gespeeld
 3. Meegedaan aan een padel clinic
 4. Geen padel gespeeld maar wel tennis
 5. Enige ervaring met padel
 6. Speelt regelmatig padel (2-3 keer per maand)
 7. Speelt vaak padel (2-3 keer per week)
 8. Speelt padelcompetities/-toernooien

JEUGD

Wil jouw kind padel lessen volgen? Dat kan. In Spanje is padel niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. In Nederland groeit de groep van 4 tot 18 jaar die willen padellen ook.

LOSSE TRAINING RESERVEREN

Wil je geen cursus boeken, maar af en toe een training volgen? Dat kan met een flexibele training. Dagen, tijden en locatie zijn uiteraard in overleg. Per locatie is er een aanvraagformulier. Maak in het menu bij LOCATIES je keuze en vul het formulier in!

INSCHRIJVEN VOOR EEN CURSUS

Wil je je inschrijven voor een reguliere training op een specifieke locatie? We hebben locaties in Delft, Den Hoorn, Rijswijk, en Zoetermeer. Klik hier om naar de locatie pagina’s te gaan en schrijf je in.

VOOR WIE ZIJN PADEL CLINICS

Padel clinics zijn eenmalige introductielessen voor groepen vanaf acht personen van alle leeftijden, zoals:

 • Scholen
 • Bedrijven
 • Groepen vrienden of familie
 • Verenigingen
 • Instellingen

LESREGLEMENT

 • De lessen vinden plaats mits er voldoende deelname is. Een lesuur is door de K.N.L.T.B. vastgesteld op 50 minuten. 10 minuten pauze voor de trainer/trainster. Deze tijd kan door de leerlingen gebruikt worden om een warming-up te doen of in te spelen.
 • Recht op deelname aan een cursus van HELLO Padel Academy ontstaat pas na ontvangst van de bevestiging van plaatsing die je per e-mail van ons vooraf krijgt. Je ontvangt vlak na of in de 1e cursusweek een factuur die binnen 14 dagen na datum dient te worden voldaan per bank of giro. Als deze betaling na het verstrijken van de betalingstermijn niet is voldaan behoudt de HELLO Padel Academy het recht om cursisten niet te accepteren in de lesuren.
 • Voor aanvang van een cursus ontvang je per e-mail bericht over je eerste les. Als je niet in de week voor aanvang bent gebeld, dien je contact op te nemen met ons kantoor.
 • Als de organisatie dit nodig acht kunnen (in overleg met de cursist) wijzigingen aangebracht worden in de tijden en dagen waarop de lessen plaatsvinden. Er wordt getracht cursisten te plaatsen op de aangegeven voorkeurs dag(en) en tijd(en). Bepalend zijn echter de dagen waarop géén cursus gevolgd kan worden. HELLO Padel Academy behoudt zich het recht voor van het herindelen of verschuiven van lesgroepen en lestijden. Indeling naar niveau en aanstelling cq. toewijzing van een leraar is voorbehouden aan de organisatie.
 • Geboekte cursussen kunnen tot 7 dagen voorafgaande aan de startdatum door de cursist geannuleerd worden.
 • Annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus verplicht je het totale cursusbedrag te betalen. Je kunt wel een vervanger sturen van ongeveer hetzelfde niveau.
 • Bij het annuleren van lessen ten gevolge van blessures, ziekte e.d. zal géén restitutie van betaalde lesgelden plaatsvinden. Je kunt wel een vervanger sturen van hetzelfde niveau en dit onderling financieel oplossen.
 • Iedere inschrijving via internet of per formulier, geeft een betalingsverplichting, nadat je bent ingedeeld voor een cursus door de organisatie.
 • Te laat of niet betaalde cursusgelden worden eerder door ons nagebeld alvorens we een incassobureau inschakelen

WAT DOEN WE BIJ SLECHT WEER BUITEN?

Indien wegens slechte weersomstandigheden een les niet doorgaat wordt de volgende regel gehanteerd; 1e keer uitval wordt ingehaald, 2e keer uitval is voor rekening van de cursist, 3e keer wordt ingehaald etc. In de winter zijn de lessen op Estate Padel Club gegarandeerd. Voor Duo- & Privé trainingen zijn deze gegarandeerd mits de tijdsplanning het toelaat. Indien dit niet het geval is zal worden gekeken naar een andere dag en inhaaltijd. Als lessen vanwege het weer geen doorgang kunnen vinden, worden deze 1 op 1 ingehaald. Indien een reguliere les niet kan doorgaan, kan de trainer/trainster besluiten tot een theorieles. Deze staat gelijk aan een reguliere les. De trainer/trainster beoordeelt of een training wel of geen doorgang kan vinden. De les gaat altijd door, tenzij de trainer/trainster afbelt. Bij twijfel dien je altijd contact op te nemen met de club of de trainer (eventueel antwoordapparaat). Eenmaal aangevangen lessen worden nooit ingehaald. HELLO Padel team kan besluiten voor afsluiting van een cursusreeks, gemiste lessen collectief, op een speciaal georganiseerde (weekend)dag, in te halen