PADEL LESSEN

Wil je goed padel leren spelen? Wil je padelvaardigheden onder de knie krijgen? En wil je dan vooral lessen of trainingen van gerenommeerde trainers? Dat kan. Padel is een snel groeiende sport in Nederland voor jong en oud.

Om padel goed te leren spelen kun je met één tot vier personen padel les nemen bij de HELLO Padel Academy. Onze trainers beschikken over de juiste certificaten van de Nederlandse Padelbond en KNLTB Padel. Daarnaast trainen ze regelmatig met coach Mauri Andrini om de vaardigheden en tactieken te blijven ontwikkelen. Deze kennis en passie voor padel delen ze graag tijdens de training met jou.

VOLWASSENEN

Als volwassene train je op verschillende niveaus.

 1. beginner
 2. start up
 3. intermediate
 4. advanced
 5. expert

op de pagina’s van de locaties staat een vermelding niveau bepaling en daar schrijven we uitgebreid uit hoe de niveaus in elkaar zitten.

JEUGD

Wil jouw kind padel lessen volgen? Dat kan. In Spanje is padel niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. In Nederland groeit de groep van 4 tot 18 jaar die willen padellen ook.

LOSSE TRAINING RESERVEREN

Wil je geen cursus boeken, maar af en toe een training volgen? Dat kan met een flexibele training. Dagen, tijden en locatie zijn uiteraard in overleg. Per locatie is er een aanvraagformulier. Maak in het menu bij LOCATIES je keuze en vul het formulier in!

INSCHRIJVEN VOOR EEN CURSUS

Wil je je inschrijven voor een reguliere training op een specifieke locatie? We hebben locaties in Delft, Den Haag, Den Hoorn, Rijswijk, en Zoetermeer. Klik hier om naar de locatie pagina’s te gaan en schrijf je in.

VOOR WIE ZIJN PADEL CLINICS

Padel clinics zijn eenmalige introductielessen voor groepen vanaf acht personen van alle leeftijden, zoals:

 • Scholen
 • Bedrijven
 • Groepen vrienden of familie
 • Verenigingen
 • Instellingen

LESREGLEMENT

 • De lessen vinden plaats mits er voldoende deelname is. Een lesuur is door de KNLTB vastgesteld op 50 minuten. 10 minuten pauze voor de trainer/trainster. Deze tijd kan door de leerlingen gebruikt worden om een warming-up te doen of in te spelen.
 • Recht op deelname aan een cursus van HELLO Padel Academy ontstaat pas na ontvangst van de bevestiging van plaatsing die je per e-mail van ons vooraf krijgt. Je ontvangt vlak na of in de 1e cursusweek een factuur die binnen 14 dagen na datum dient te worden voldaan per bank of giro. Als deze betaling na het verstrijken van de betalingstermijn niet is voldaan behoudt de HELLO Padel Academy het recht om cursisten niet te accepteren in de lesuren.
 • Voor aanvang van een cursus ontvang je per e-mail bericht over je eerste les. Als je niet in de week voor aanvang niets hebt ontvangen, dien je contact op te nemen met ons kantoor (info@padelacademy.nl).
 • Als de organisatie dit nodig acht kunnen (in overleg met de cursist) wijzigingen aangebracht worden in de tijden en dagen waarop de lessen plaatsvinden. Er wordt getracht cursisten te plaatsen op de aangegeven voorkeurs dag(en) en tijd(en). Bepalend zijn echter de dagen waarop géén cursus gevolgd kan worden. HELLO Padel Academy behoudt zich het recht voor van het herindelen of verschuiven van lesgroepen en lestijden. Indeling naar niveau en aanstelling cq. toewijzing van een leraar is voorbehouden aan de organisatie.
 • Geboekte cursussen kunnen tot 7 dagen voorafgaande aan de startdatum door de cursist geannuleerd worden.
 • Annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus verplicht je het totale cursusbedrag te betalen. Je kunt wel een vervanger sturen van ongeveer hetzelfde niveau.
 • Bij het annuleren van lessen ten gevolge van blessures, ziekte e.d. zal géén restitutie van betaalde lesgelden plaatsvinden. Je kunt wel een vervanger sturen van hetzelfde niveau en dit onderling financieel oplossen.
 • Iedere inschrijving via internet of per formulier, geeft een betalingsverplichting, nadat je bent ingedeeld voor een cursus door de organisatie.
 • Mocht er een training worden geannuleerd wegens ziekte van een trainer, dan wordt deze altijd ingehaald op een nader te bepalen moment.
 • Te laat of niet betaalde cursusgelden worden eerder door ons nagebeld alvorens we een incassobureau inschakelen.

WAT DOEN WE BIJ SLECHT WEER BUITEN?

 • Eenmaal aangevangen lessen die door weersomstandigheden niet verder kunnen doorgaan worden niet ingehaald.
 • Ieder seizoen wordt afgesloten met 2 inhaal lessen. Iedere cursus worden er dus maximaal 2 lessen ingehaald die door weersomstandigheden niet kunnen plaatsvinden.
 • Als de inhaalweken door weersomstandigheden ook niet kunnen plaats vinden, dan zullen we dit collectief op een weekenddag met meerdere trainers en leerlingen aanbieden.
 • Indien wegens slechte weersomstandigheden een les niet doorgaat zal de trainer contact opnemen om de les te annuleren. Dit wordt meestal een uur van tevoren gedaan.