Padel City is een zeer bijzondere locatie in Delft met 4 indoor en 3 outdoor padelbanen. We gaan hier trainingen verzorgen vanaf het najaar van 2023. Op deze pagina kun je een cursus boeken gedurende het gehele jaar in bepaalde blokken of een flexibele training die we voor je kunnen inplannen op de doordeweekse dagen tussen 09:00-17:00 uur. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust, we hopen je snel te mogen ontvangen op deze prachtige locatie.

De locatie is zo bijzonder dat deze ook voor de 1e keer wel nog een uitleg nodig heeft. hieronder een korte film met routebeschrijving

Adres:
Kabeldistrict
Schieweg 15 
2627 AN Delft
info@padelcity.nl
www.padelcity.nl

GEPLANDE CURSUSSEN

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer de volgende cursus is gepland omdat een reeds lopende cursus al vol zit. Voor 2023 en voorjaar 2024 staat onderstaand vast gepland.

  • Najaar
    28 aug – 17 dec 2023 (inschrijvingen website vanaf 15 juni geopend)
  • Winter
    8 jan – 14 apr 2024 (inschrijvingen website vanaf 23 okt geopend)
  • Voorjaar
    15 apr – 14 jul 2024 (inschrijvingen website vanaf 18 feb geopend)

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je voor kunt inschrijven.

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn € 80 per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. Alle trainingen op Padelcity worden gecoördineerd door Sylvia (administratie@padelacademy.nl)

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training