In Rijswijk kun je padel spelen op een van de zes outdoor banen bij Estate Padel Club. Deze banen liggen op Park Welgelegen in het landgoedgebied van Rijswijk. Op deze ruimtelijke en kenmerkende plek kun je naast padel lessen ook meedoen aan competities en toernooien.

HELLO Padel Academy geeft hier padel trainingen aan jeugd en volwassenen. Je kunt een baan huren via de app of schrijf je in voor flexibele trainingen. Ook is hier de mogelijkheid voor liefhebbers om padel coach te worden

Locatie Estate Padel Club Rijswijk - Hello Padel Academy

LOSSE BAAN RESERVEREN IN RIJSWIJK?

Op Estate Padel Club huur je eenvoudig een padelbaan voor een gewenste periode via een app. Download de app in de App Store of in de Play store en speel een potje padel op deze fantastische club in Rijswijk.

Adres:
Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
06-28512351
info@estatepadel.nl

PADELTRAINING IN RIJSWIJK (OUTDOOR)

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je online voor kunt inschrijven. Je kunt je aanmelden voor verschillende groepsgroottes en je kan je beschikbare dagen en tijden zelf aangeven in het formulier. De cursus vindt voornamelijk plaats in de avond uren tussen 17:00-22:30.  Je kunt je in je eentje ook aanmelden voor een groepstraining. Wij gaan op zoek naar andere deelnemers die bij jou passen. Schrijf je in door op de juiste inschrijfregel te klikken. 

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn €75 (€ 98 in Amsterdam) per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. 

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training