In Rijswijk kun je padel spelen op een van de zes outdoor banen bij Estate Padel Club. Deze banen liggen op Park Welgelegen in het landgoedgebied van Rijswijk. Op deze ruimtelijke en kenmerkende plek kun je naast padel lessen ook meedoen aan competities en toernooien.

Op Estate Padel Club huur je eenvoudig een padelbaan voor een gewenste periode via een app. Download de app in de App Store of in de Play store en speel een potje padel op deze fantastische club in Rijswijk.

Adres:
Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
06-28512351
info@estatepadel.nl

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je voor kunt inschrijven. momentje geduld, informatie wordt onder de lijn geladen.

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn € 80 per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. Alle trainingen op Estate Padel Club worden gecoördineerd door Sylvia (administratie@padelacademy.nl )

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training