In Rijswijk kun je padel spelen op een van de zes outdoor banen bij Estate Padel Club. Deze banen liggen op Park Welgelegen in het landgoedgebied van Rijswijk. Op deze ruimtelijke en kenmerkende plek kun je naast padel lessen ook meedoen aan competities en toernooien.

Op Estate Padel Club huur je eenvoudig een padelbaan voor een gewenste periode via een app. Download de app in de App Store of in de Play store en speel een potje padel op deze fantastische club in Rijswijk.

Adres:
Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
06-28512351
info@estatepadel.nl

NIVEAU BEPALING

We merken dat spelers nogal wat ‘struggelen’ met het aangeven van het speelniveau. Dit leidt helaas tot groepen die qua niveau niet homogeen zijn. Door het opnieuw opstellen van niveaubepalingen proberen we het wat duidelijker uit te leggen en je de juiste keuze kunt maken. 

GEPLANDE CURSUSSEN

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer de volgende cursus is gepland omdat een reeds lopende cursus al vol zit.

     • Zomer
      15 apr – 14 jul 2024 (inschrijvingen zijn geopend)
     • Najaar
      02 sept. – 15 dec. 2024 (inschrijving website vanaf 1 juni geopend)

SCHRIJF HIER IN VOOR JOUW TRAINING

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je voor kunt inschrijven in de avonduren. We raden je aan om buiten je voorkeursdagen en tijden andere beschikbare opties door te geven zoals een starttijd van 16:30 of 17:30 zodat we jou als één van de eerste kunnen plaatsen als jouw voorkeur niet beschikbaar is.

De huidige cursisten behouden namelijk tot 6 weken voorafgaand van de volgende cursus de privilege om door te geven of ze hun cursus willen verlengen en dit gebeurd veelal op de prime time tijdstippen. LET OP door in te schrijven zit je nog nergens aan vast of krijg je garantie dat jouw voorkeurstijd lukt (ook al geeft deze in het inschrijfformulier groen aan). Als je je met een volledige groep aanmeld dient iedereen zich apart aan te melden en in het formulier elkaar te benoemen bij gewenste partners. We zullen jou 2-3 weken van tevoren informeren over je definitieve plaatsing. Voor die tijd kunnen wij je nog geen definitieve informatie verstrekken. Na jouw indeel bevestiging krijg je van ons nog 5 werkdagen om te reageren indien het niet uitkomt. Daarna zit je pas vast aan de cursus. De prijs die hieronder staat vermeldt is de prijs per persoon.

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-15:30. De kosten voor een flexibele training zijn € 85 per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. Alle trainingen op Estate Padel Club worden gecoördineerd door Sylvia (administratie@padelacademy.nl )

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training