Als je nog nooit een KNLTB padelwedstrijd hebt gespeeld ontvang je KNLTB-speelsterkte 9. Als je een KNLTB-wedstrijd wint gaat je speelsterkte omlaag, als je verliest omhoog. Hoe meer wedstrijden je wint hoe lager je speelsterkte wordt. Je komt dan tegenover andere padelspelers met een lagere speelsterkte te staan tijdens je KNLTB-wedstrijden. Hieronder een beknopte uitleg om het juiste niveau te kiezen die wij gebruiken om groepen te formeren. Het invullen van je niveau is voor eigen verantwoording. Advies is om jezelf niet te hoog in te schatten. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

LEES HET GOED DOOR EN WEES EERLIJK.

9 Beginner //
Geen balsport achtergrond. Nog nooit gepadeld en weet dus niet of deze sport je makkelijk afgaat.

8 Semi beginner //
Je hebt een balsport gedaan in de laatste 5 jaar maar nog niet gepadeld OF je hebt ongeveer 10 keer op de baan gestaan zonder les te krijgen.

7 Gevorderde beginner //
Je hebt al een les of 10 gevolgd OF meer dan 5 jaar aan een racketsport gedaan, maar nog nooit echt padel wedstrijden gespeeld.

6 Intermediate //
Je hebt vaker lessen geboekt en je kent de basis slagen, je speelt ongeveer een jaar ook wedstrijden er bij en kan een rally spelen.

5 Semi Intermediate //
Je bent een fanatieke padeller en je hebt al ergens een geloofwaardige rating opgebouwd, via de KNLTB (7), Playtomic (3). je kent alle facetten van het spel en speelt al lange rally’s.

4 Gevorderde intermediate //
Speelt officiële wedstrijden en hoeft geen basistechnieken meer te trainen maar wilt meer uit je techniek halen. Je zoekt ook uitdaging in spelpatronen en tactieken en alleen verfijning van de slagen. Rating via de KNLTB (6), Playtomic (3,5)

3 Advanced //
Speelt officiële wedstrijden kent verschillende tactische speelpatronen en kan alle slagen goed uitvoeren. Rating via de KNLTB (5), Playtomic (4). Techniek wordt voornamelijk persoonlijk en specifiek getraind.

2 Semi Advanced //
Speelt al jaren wedstrijden en kan goed anticiperen op de vaardigheden van de tegenstander. Rating via de KNLTB (4), Playtomic (4,5). Techniek wordt voornamelijk persoonlijk en specifiek getraind.

1 Gevorderd Advanced //
Speelt al jaren wedstrijden en kan goed anticiperen op de vaardigheden van de tegenstander. Rating via de KNLTB (3), Playtomic (5). Techniek wordt voornamelijk persoonlijk en specifiek getraind.

CONTACT
eerst de FAQ

RABOBANK
Padel Academy
NL83RABO0314178651
BIC: RABONL2U

Kvk: 67007260
BTW nummer: NL856791313B01

Copyright © HELLO Padel Academy (2022-2023). Alle rechten voorbehouden // privacy voorwaarden