Plaza Padel Rijswijk is met zeven padelbanen en twee speedsoccervelden (indoor en outdoor) de grootste indoor padel locatie van Nederland. Je kunt een baan huren met of zonder lidmaatschap van Plaza Padel.

De locatie heeft een gezellige beachbar, loungebanken met openhaarden en een beachterras met games. De Hello Padel Academy geeft padel trainingen en introductietrainingen (clinics) op deze mooie locatie.

Korting bij Padelshop Rijswijk

Advies op maat nodig over padelrackets, padelaccessoires, padelkleding of -schoenen? Dat kan bij de Padelshop in de showroom bij Plaza Padel. De medewerkers geven advies aan elk type padel speler (beginnend, gevorderd of professioneel). Kom gerust langs.

Ook in de webshop vind je alles op het gebied van padel: van kleding tot aan ‘het’ boek dat iedere padelliefhebber in zijn of haar kast wil hebben staan. En, omdat de Padelshop partner is van de HELLO Padel Academy, krijg je als cursist of leerling van HELLO Padel Academy 5% korting met kortingscode ‘HelloPadelAcademy’.

Adres:
Cobbenhagenstraat 2a
2288 ET Rijswijk
070 – 515 78 05
patty@plazapadel.com
plazapadel.com
padelshop.com

Flexibele padel training Rijswijk

Wil je trainen op flexibele basis bij een van onze Spaanse trainers met maximaal vier personen? Dat kan. Meld je direct aan via WhatsApp bij Ale Gomez op nummer +34645081839 (Engelstalig s.v.p.)