Plaza Padel Rijswijk is met zeven padelbanen en twee speedsoccervelden (indoor en outdoor) de grootste indoor padel locatie van Nederland. Je kunt een baan huren met of zonder lidmaatschap van Plaza Padel.

De locatie heeft een gezellige beachbar, loungebanken met openhaarden en een beachterras met games. De Hello Padel Academy geeft padel trainingen en introductietrainingen (clinics) op deze mooie locatie.

Locatie Plaza Padel Rijswijk - Hello Padel Academy

Adres:
Cobbenhagenstraat 2a
2288 ET Rijswijk
070 – 515 78 05
patty@plazapadel.com
plazapadel.com
padelshop.com

PADEL TRAINING IN RIJSWIJK INDOOR

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je online voor kunt inschrijven. Je kunt je aanmelden voor verschillende groepsgroottes en je kan je beschikbare dagen en tijden zelf aangeven in het formulier. De cursus vindt voornamelijk plaats in de avond uren tussen 17:00-22:30.  Je kunt je in je eentje ook aanmelden voor een groepstraining. Wij gaan op zoek naar andere deelnemers die bij jou passen. Schrijf je in door op de juiste inschrijfregel te klikken. 

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn €75 (€ 98 in Amsterdam) per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. 

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training