Tennis- & Padelcentrum Meerzicht heeft vijf ruim opgezette indoor padelbanen vlakbij het centrum van Zoetermeer.

Voorheen stond deze tennishal bekend om zijn vele Nationaal Ranglijst Toernooien en toptoernooien vanuit de KNLTB op tennisgebied. Met de toevoeging van de padelbanen is het een prachtige sportlocatie voor alle leeftijden.

Adres:
Zalkerbos 320
2716 KS Zoetermeer
079-3517059
info@tenniscentrummeerzicht.nl
www.tenniscentrummeerzicht.nl

GEPLANDE CURSUSSEN

Regelmatig krijgen wij de vraag wanneer de volgende cursus is gepland omdat een reeds lopende cursus al vol zit. Voor 2023 en voorjaar 2024 staat onderstaand vast gepland.

  • Najaar
    21 aug – 17 dec 2023 (inschrijvingen website vanaf 15 juni geopend)
  • Winter
    8 jan – 14 apr 2024 (inschrijvingen website vanaf 23 okt geopend)
  • Voorjaar
    15 apr – 14 jul 2024 (inschrijvingen website vanaf 18 feb geopend)

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je voor kunt inschrijven. momentje geduld, informatie wordt onder de lijn geladen.

cursus voor volwassenen die in augustus 2023 start zit vol. Er zijn geen plekken meer vrij. Vandaar dat er geen lesmogelijkheden meer worden aangeboden. Wil jij op de reservelijst? Stuur een mail

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn € 80 per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. Alle trainingen op Meerzicht Tennis & Padel worden gecoördineerd door Sylvia (administratie@padelacademy.nl ) 

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training