Logo van Tennis & Padel Meerzicht

Tennis- & Padelcentrum Meerzicht heeft vijf ruim opgezette indoor padelbanen vlakbij het centrum van Zoetermeer.

Voorheen stond deze tennishal bekend om zijn vele Nationaal Ranglijst Toernooien en toptoernooien vanuit de KNLTB op tennisgebied. Met de toevoeging van de padelbanen is het een prachtige sportlocatie voor alle leeftijden.

Locatie Zoetermeer - Hello Padel Academy

Adres:
Zalkerbos 320
2716 KS Zoetermeer
079-3517059
info@tenniscentrummeerzicht.nl
www.tenniscentrummeerzicht.nl

PADEL TRAINING IN ZOETERMEER

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de lesmogelijkheden waar je online voor kunt inschrijven.

Je kunt je aanmelden voor verschillende groepsgroottes en je kan je beschikbare dagen en tijden zelf aangeven in het formulier. De cursus vindt voornamelijk plaats in de avond uren tussen 17:30-21:30.  Je kunt je in je eentje ook aanmelden voor een groepstraining want wij gaan opzoek naar andere deelnemers die bij jou passen. Schrijf je in door op de juiste inschrijfregel te klikken.

 

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn €75 (€ 98 in Amsterdam) per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. 

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training