Over HELLO Padel Academy Nederland

HELLO Padel Academy Nederland is in 2015 opgericht door Alex Luneman, Camil Bouwhuis en Marcel Bogaart. Het doel was: de passie voor deze racketsport te combineren met de Zuidelijke Spaanse bevlogenheid en de Westerse nuchterheid. En met succes. Inmiddels is HELLO Padel Academy Nederland gegroeid tot een goed georganiseerde organisatie met een bevlogen team van 11 trainers. De trainingen boeken succes op alle niveaus en voor diverse doelgroepen van jong en oud.

Coach Mauri Andrini

Sinds 2017 werkt HELLO Padel Academy Nederland samen met professionele padel trainer Mauri Andrini. Mauri geeft padel trainingen over de hele wereld en richtte HELLO Padel Academy op, de overkoepelende organisatie van de HELLO Padel Academy groep. Mauri komt regelmatig naar Nederland om het team mee te nemen in zijn wereld van padel en om samen met hen de techniek en keuzes te bepalen. De padel sport is in andere landen als Spanje al jaren een beleving. Daarom zijn er meerdere ervaren Spaanse fulltime trainers bij de HELLO Padel Academy om die passie door te geven aan Nederlandse spelers.

TEAM NL dames en jeugd

HELLO Padel Academy Nederland blijft zich ontwikkelen. Sinds 2021 traint Alex Luneman samen met bondscoach Ewan Watson de Nederlandse Dames selectie TEAM NL. Dit team is geselecteerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNTLB), afdeling Top Padel.

En ook op het gebied van padel jeugd maakt HELLO Padel Academy mooie stappen. De bondscoach Ewan Waston, Alex Luneman en assistent-coaches Milou Ettikoven en Camil Bouwhuis zijn namens de KNLTB verantwoordelijk voor de padel jeugd uit het Nederlands team U12, U14, U16 en U18.

Alex in Spanje op traingskamp voor Hello Padel Academy

Meer weten?

Wil je meer weten over HELLO Padel Academy (Nederland)? Wij staan je graag te woord. Neem gerust contact op met Camil Bouwhuis via WhatsApp 06-28541428 / 06-23800171 of per e-mail info@padelacademy.nl.

Onze trainers

In 2015 werd Alex Luneman samen met Marcel Bogaart oprichter van de Academy. Met een didactische kennis in tennis van ruim 25 jaar, is Alex zich sinds die tijd jaar volledig aan het inlezen in Padel. Reizen en opleidingen in Spanje, Zweden, Duitsland en België zijn voorafgegaan, om zich nu voornamelijk te bemoeien met het opleidingsinstituut voor trainers in opleiding. Uiteraard probeert Alex 4/5 keer per week zelf te spelen. De missie voor de komende jaren is verbinden. Verbinden met mensen die de sport groter en voornamelijk sterker willen maken op het gebied van opleiden en trainingen geven.

Alex Luneman

Managing Director, HPA Holland

Na 10 jaar tennisles geven kwam Camil in aanraking met Padel. Dit leuke spelletje werd vanaf het eerste moment vier keer per week gespeeld en kort daarop volgde de opleiding tot padelinstructeur via de NPB.

Vanaf 2016 gelicenceerd en volledig betrokken bij de Padel Academy. Camil verzorgd padellessen aan alle niveaus. Om dit te realiseren worden de padeltrainers acht keer per jaar opgeleid door o.a. Mauri Andrini, German Schäfer en hebben hier voorafgaand meerdere tripjes naar Spanje plaats gevonden om kennis op te doen bij coaches die met een juiste aanpak ons de juiste informatie verstrekken. Deze kennis kunnen wij nu voortzetten bij het geven van onze trainingen. 

Camil Bouwhuis

Managing Director, HPA Holland

In 2015 werd Marcel samen met Alex Luneman oprichter van de Padel Academy. Marcel is al sinds 2013 actief als padelspeler. Hij werd in 2013 Nederlands kampioen met Greg Cheng in Maaspoort. Tevens is hij winnaar van vele nationale & internationale padeltoernooien (1e Nederlander die FIP100 toernooi heeft gewonnen, (Keulen 2013), 1e speler op de WPT tour (Alicante 2014), hoofdtoernooi wereldkampioenschappen in Bilbao 2015.
Door zijn ervaring en trainingsstages bij o.a. Maxi Castellote, Lucas Eslava en Pablo Ayma heeft hij ervaren hoe de toptrainers trainen. Tevens is Marcel eigenaar van Plaza Padel en weet dus als geen ander hoe je padel kunt opstarten. Ideale sparringpartner dus voor toekomstige clubs die op padelgebied geadviseerd willen worden i.s.m. de HELLO Padel Academy.

Marcel Bogaart

Managing Director , HPA Holland

Alé is 26 jaar oud en speelt al meer dan 15 jaar padel. Hij trainde en werkte samen met Javi Peña (WPT topcoach). Hij speelt toernooien sinds hij 10 jaar oud was. Hij heeft zes champignonsleagues gespeeld in Spanje. Hij was de beste in 2018 toen hij met zijn team de Series Nationals won. In Spanje werkte hij bij twee padelclubs in Spanje: Red XXI en Galisport.Seville. Toen Alé 16 jaar oud was, is hij padelcoach geworden. Hij heeft goede vaardigheden als trainer om verschillende leeftijden en verschillene niveaus les te geven.

Alé Gomez

HEAD Coach , HPA Holland

Jesús heeft een enorme passie voor padel! Hij begon met spelen toen hij negen jaar oud was, nadat hij had deelgenomen aan toernooien in Sevilla, Andalusië en Spanje.

Jezús werd padel leraar in 2016 en combineerde het met een diploma in sportwetenschappen aan de Universidad Pablo de Olavide en een master in sportprestaties en blessures in CEU San Pablo.

Jesús Morales

Coach , HPA Holland

Marc is 22 jaar oud en een bijzonder goede speler in het Catalaanse semi prof circuit. Marc is er sinds januari 2021 en heeft als doel het Nederlandse Padel binnen onze Academy in een rap tempo naar een beter niveau te krijgen. Gewapened met de nieuwste methodieken en met zijn persoonlijkheid hebben we een echt KANON binnengehaald die, hopelijk, een hele lange periode in Nederland blijft.

Marc Pastor

Coach , HPA Holland

Marc is 21 jaar oud en is dol op de padel sport. Al vele jaren beoefend hij tennis en padel. Hij is al zo’n zes jaar padel coach. Padel is een van zijn grote passies. Hij staat dan ook graag op de baan en speelt zo nu en dan een wedstrijd. Het geeft hem veel voldoening om zijn kennis in andere landen over te kunnen dragen.

Marc Fontanet

Coach , HPA Holland

Mauri Audrini is dé oprichter van HELLO Padel Academy. Al zo’n 25 jaar is hij actief in de padel wereld en speelde hij zelf altijd op hoog niveau. Sinds 2015 was er zeer actief contact tussen Mauri, Alex en Marcel en in 2018 besloten ze de handen ineenteslaan om de Benelux te voorzien van de Padel sport. Naast een samenwerking met de Padel Academy is Mauri nog actief als speler op de World Padel Tour en dagelijks in gezelschap van de mondiale top van doet verslag op de Spaanse televisie voor de World Padel Tour.

Mauri Andrini

Director HELLO Padel, Hello Padel

Met een hoogste WTA ranking van 371 van de wereld (5 singel titels en 24 dubbel titels) en 5 jaar gereisd te hebben over de gehele wereld best wat tennis bagage in huis en toen in augustus 2015 op Leeuwenbergh de padelbaan op met een van de heren van het nationale heren-team, ze bleek een natuurtalent, direct toegevoegd aan het nationale dames-team waarmee ze in november 2015 het EK mocht met een 4de plaats als resultaat. Ook zij heeft met diverse topcoaches gewerkt en heeft haar officiële padelinstructeur certificaat. Samen met Milou Ettekoven vormt zij het beste Nederlandse koppel en zal eind 2018 deelnemen aan het WK in Paraguay.anced settings.

Marcella Koek

coach, HPA Holland