Ben je tussen de 7 en 16 jaar? en heb je wel eens van de sport padel gehoord? Of misschien speel je het al maar weten wij dat niet? Kom dan eens meedoen op een van de scoutingsdagen.

HELLO Padel Academy is hofleverancier van het Nederlands Junioren Padel Team. Wij willen graag meer jeugd opnemen in onze selectie, om zo een nieuwe generatie junioren te creëren. 

Op jaarbasis organiseren we een aantal ochtenden waarin je kunt kennismaken met de padelsport, je kunt laten zien wat je kan, je ontmoet trainers maar soms ook spelers. Iedereen tussen de 7 en 16 jaar is welkom!

Aanmelden doe je door onderstaand formuliertje even in te vullen en te verzenden. Er zijn géén kosten aan verbonden en iedere Rebel krijgt een t-shirt maar aanmelden is uiteraard wel meedoen! 

aantal vrij plekken

  • LOCATIE: Plaza Padel  Rijswijk // Cobbenhagenstraat RijswijK)
  • TIJD: 10:00-11:30 uur
  • KOSTEN: Geen, maar aanmelden is er zijn!
  • MAXIMAAL AANTAL REBELS: 24
  • EXTRA: een gratis t-shirt voor iedere rebel

Alle scoutingsdagen worden gecoördineerd door Alex (alex@hellopadelacademy.com). Na de aanmelding zullen we het opgegeven mobiele nummer opnemen in een groepsapp voor snelle en belangrijke info. Uiteraard kun je je afmelden in de groep indien je dit niet wilt.

Toekomstige data voor als je deze datum niet kan; Inschrijven voor een volgende datum kan pas als er een event is afgelopen1Zondag 12 november (Meerzicht // Zoetermeer)

  • Zondag 10 december (Allround Padel Club // Den Hoorn)

Scoutingsdag Padel Rebels

CONTACT
eerst de FAQ

RABOBANK
Padel Academy
NL83RABO0314178651
BIC: RABONL2U

Kvk: 67007260
BTW nummer: NL856791313B01

Copyright © HELLO Padel Academy (2022-2023). Alle rechten voorbehouden // privacy voorwaarden