Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Speel je al regelmatig padel? Dan gaan wij de baan op en potjes spelen. We doen dit op woensdag 14 februari tussen 15:00-16:30 uur op Allround Padel Club in Den Hoorn. Doe je mee? Je schrijft je alleen in en wij maken de koppels en draaien regelmatig door in die anderhalf uur. We hopen je te mogen ontvangen op de baan.

Aanmelden doe je door onderstaand formuliertje even in te vullen en te verzenden. Deelnamegeld is € 7,50 p.p. en kun je op de dag zelf betalen. Je krijgt een exclusieve HELLO Padel bidon als aandenken!

aantal vrij plekken

Leuk dat je erbij bent op 14 februari

Hoi! Ik ben Julie en misschien zie je mij daar ook. Ik train nu veel mee met het Nederlands team U12 en U14 jaar. Ik padel al 5 jaar en ik ben blij dat er steeds meer kinderen gaan spelen want het is zo’n SUPER gave sport. Ik hoop je vaker tegen te komen op of rond de baan! tot snel

>

we've got your back

In zeer korte tijd dat Padel populair is in Nederlan, waren wij er als een van de eersten bij. Op alle niveaus’s en leeftijden zijn wij er voor je om je tot in de punten op te leiden en je als speler completer te maken. 

junior programma

De allerkleinsten brengen naar top niveau. We hopen ze over een paar jaar in de werldtop te hebben meedraaien. 

  • LOCATIE: Allround Padel Club // Zuidhoornseweg 6a, Den Hoorn)
  • TIJD: 15:00-16:30 uur
  • KOSTEN: € 7,50
  • MAXIMAAL AANTAL REBELS: 12
  • EXTRA: exclusieve HELLO Padel bidon

Na de aanmelding zullen we het opgegeven mobiele nummer opnemen in een groepsapp voor snelle en belangrijke info. Uiteraard kun je je afmelden in de groep indien je dit niet wilt.

potjes spelen 14 februari