Alex in Spanje op traingskamp voor Hello Padel Academy

Na een gesprek bij Mercedes Benz Forepark over een sportieve samenwerking, willen we jullie onderstaand de mogelijkheden die we voor jullie hebben, uiteenzetten. Neem het rustig door, klik op wat videos en we zien een reactie tegemoet.

 

EEN KORTE INTRODUCTIE

2014 was het jaar dat we in Padel gingen geloven en nu is het een sport die heel veel mensen bezighoudt. Iedereen ‘padelt’ tegenwoordig. Wij hebben hier een voorsprong op velen. Kennis en ervaring zetten ons met een paar nullen voor op de rest. 

 

 • een eigen padelclub in Rijswijk met 6 outdoorbanen, estate padel club. Deze club is gevestigd op Tennispark Welgelegen met ook nog eens 17 smashcourt tennisbanen.
 • een eigen padel club in Den Hoorn met 4 indoorbanen, allround padel club
 • HELLO Padel Academy die op 7 locaties in de Haagse regio trainingen verzorgt. 
 • we trainen op dagelijkse basis een aantal Nederlandse Topspelers bij zowel de dames, heren en zeker ook de jeugd.

ESTATE PADEL CLUB

6 prachtige outdoor banen in het oude centrum van Rijswijk. Mooie waterpartijen en in een bosrijke omgeving gelegen. Uitstekende horeca en een hele prettige plek om te ontspannen.

Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
www.estatepadel.nl

 

ALLROUND PADEL CLUB

In dit multifunctionele complex hebben we Allround Padel weten te ontwerpen. Vier superbanen indoor omringd door afzonderlijke fitness. Ruim opgezet en een plek waar je heerlijk kunt spelen en naderhand kan ontspannen

Zuidhoornsweg 6a
2635 DJ Den Hoorn
www.allroundpadelclub.nl

 

DE EERSTE MEETING

Je krijgt, als eerste kennismaking een volledig verzorgde padelclinic op een nader te bepalen datum van ons aangeboden. Maximaal 48 personen in een tijdsbestek van 2 uur gaan we kennis laten maken met de snelst groeiende sport van dit moment. Alles wordt door ons verzorgd m.u.v. een eventueel horeca arrangement. Hetgeen dat we moeten doen is een datum prikken en jullie nodigen de gasten uit.

 

OUR COURT IS YOUR COURT

4 banen op Allround Padel Club (indoor) volledig aangekleed en bestickerd met de logo uitingen (in overleg) van Mercedes. Op 2 momenten per week op een dagdeel ligt er een baan voor klanten, relaties en medewerkers klaar. Tijden in overleg in ieder geval op doordeweekse dagen tussen 09:00-15:30 uur.

opsomming

 • 2 momenten per week (doordeweekse dag tot 15:30 uur) wordt deze baan gereserveerd.
 • een logo-uiting laten aanbrengen op baan 1 t/m 4 op de 2 midden ramen met een afmeting van maximaal 80×80 centimeter (full color).

 • logo-uiting bij de entree van de 4 padelbanen. Afmeting is 200×30 centimeter (zwart wit).

 • narrowcasting bij entree club. Presentatie (korte film mag) dient sponsor zelf, digitaal, aan te leveren.

BUSINESSBALLS

Het flexibele concept om klanten, relaties, medewerkers als extraatje te laten padellen op een van de clubs. Je kunt simpelweg met een inlog een eigen baan reserveren bij beschikbaarheid op 1 van de 10 banen (dus of indoor of outdoor). Dit kan 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot 17:00 uur.  

 • Je krijgt 100 ‘credits’ van elk 90 minuten te komen padellen. Je kan deze ‘credits’ op alle manieren gebruiken. Meerdere keren per week of meerdere banen tegelijk.
 • Je kunt dit gemakkelijk zelf reserveren via de app, 7 dagen per week tussen 09:00-17:00.
 • Excl materiaal (ballen te koop voor € 8 en rackets te huur voor € 3 per stuk op locatie.
 • Wil je een trainer erbij kan dit in overleg voor € 65,00. per uur.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Wij streven naar een jaarlijkse overeenkomst die, 3 maanden voor afloop, wordt geëvalueerd en vervolgens wordt verlengd of beëindigd. Ingangsdatum gaat in overleg. Kosten voor het gehele bovenstaande pakket is per jaar:

€ 14.000,- exclusief 21% BTW

dit is exclusief de opmaakkosten voor de uitingen van de banen