Bij Terwegen Indoor te Sassenheim is het vanaf september mogelijk om –naast tennis– ook de populaire racketsport padel te beoefenen.  Een nieuwe exploitant –Padelco– zal de exploitatie vanaf dat moment overnemen. Het nieuwe team bestaat uit enthousiaste sportliefhebbers die gezelligheid en kwaliteit voorop hebben staan. Een mooie– en sportieve aanwinst voor de Bollenstreek regio.

Om de racket accommodatie ook geschikt te maken voor de padelsport zullen zes bestaande tennisbanen plaats maken voor acht hoogwaardige padelbanen en een gezellig terras. Het reserveren van de banen kan o.a. op de website (terwegen.nl) gedaan worden volgens een zogenaamd “pay and play”-systeem. Ook is er gelegenheid om lessen te volgen en wordt er in competitieverband gespeeld. 

 

In september worden er een aantal open dagen georganiseerd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de padelsport. Terwegen Indoor bevindt zich aan de Jagtlustkade 12B te Sassenheim en is vanaf 2022 het gehele jaar geopend.


Terwegen Indoor
Jagtlustkade 12B
2171 AG Sassenheim
+31 252 215 260
www.terwegen.nl

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.

Ook hebben we unieke mogelijkheden om te komen trainen op flexibele basis bij een van onze Spaanse trainers in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Deze trainingen zijn dagelijks te reserveren via de whatsapp direct via Ale Gomez (+34645081839, ENGLISH) of Marc Pastor (+34656943306, ENGLISH). Trainingen worden vanaf medio september 2021 gegeven en ook de cursus is dan hieronder te zien.