Sinds 2015 organiseren wij het gehele jaar door trainingen op diverse locaties. Hieronder vind je de oprichters met naam, toenaam, functie en hun goals en motivaties. Rechts van dit stuk zie je de trainers die zich aan je voorstellen. 

In 2015 oprichter van de Academy samen met Marcel. Met een didactische kennis in tennis van ruim 25 jaar is Alex zich sinds 3 jaar volledig aan het inlezen in Padel. Reizen en opleidingen in Spanje, Zweden, Duitsland en België zijn voorafgegaan om zich nu voornamelijk te bemoeien met het opleidingsinstituut voor trainers in opleiding. Uiteraard probeert Alex 4/5 keer per week zelf te spelen en de missie voor de komende jaren is verbinden. Verbinden met mensen die de sport groter en voornamelijk sterker willen maken op het gebied van opleiden en trainingen geven.

Alex Luneman

Managing Director, HPA Holland

Na 10 jaar tennisles geven is Camil in aanraking gekomen met Padel. Dit leuke spelletje werd vanaf het eerste moment 4 keer per week gespeeld en kort daarop volgde de opleiding tot padelinstructeur via de NPB.

Vanaf 2016 gelicenceerd en volledig betrokken bij de Padel Academy verzorgd Camil padellessen aan alle niveaus. Om dit te realiseren worden de padeltrainers 8 keer per jaar opgeleid door o.a. Mauri Andrini, German Schäfer en hebben hier voorafgaand meerdere tripjes naar Spanje plaats gevonden om kennis op te doen bij coaches die met een juiste aanpak ons de juiste informatie verstrekken. Deze kennis kunnen wij nu voortzetten bij het geven van onze trainingen. Genoeg gelezen…. en ga snel spelen. Neem deel aan de snelst groeiende sport in de wereld. Tot op de PaDeLbAaN.

Camil Bouwhuis

Managing Director, HPA Holland

In 2015 samen met Alex oprichter van de Padel Academy. Marcel is sinds 2013 actief als padelspeler. Hij werd in 2013 Nederlands kampioen met Greg Cheng in Maaspoort. Tevens is hij winnaar van vele nationale & internationale padeltoernooien (1e Nederlander die FIP100 toernooi heeft gewonnen, (Keulen 2013), 1e speler op de WPT tour (Alicante 2014), hoofdtoernooi wereldkampioenschappen in Bilbao 2015, aanvoerder van Nederlands team voor meerdere jaren. Speler op WK & EK voor landenteams. Door zijn ervaring en trainingsstages bij o.a. Maxi Castellote, Lucas Eslava, Pablo Ayma heeft hij ervaren hoe de toptrainers trainen. Tevens is Marcel eigenaar van Plaza Padel (indoor padelcentrum met 7 banen) en weet dus als geen ander hoe je padel kunt opstarten. Ideale sparringpartner dus voor toekomstige clubs die op padelgebied geadviseerd willen worden i.s.m. de HELLO Padel Academy.

Marcel Bogaart

Managing Director , HPA Holland

Ale, 26 jaar oud, speelt al meer dan 15 jaar padel en trainde en werkte met Javi Peña (WPT topcoach). Hij speelt toernooien sinds hij 10 jaar oud was. Hij heeft 6 champignonsleagues gespeeld in Spanje. De beste was in 2018 toen hij met zijn team Series Nationals won. Hij werkte in twee padelclubs in Spanje: Red XXI en Galisport.Seville. Toen Alé 16 jaar oud was, is hij padelcoach geworden. Hij heeft goede vaardigheden als trainer om verschillende leeftijden en verschillene niveaus les te geven. 

Alé Gomez

HEAD Coach , HPA Holland

Hi! I´m Jesús and I am a passionate of paddel! I started playing when I was 9 years old, having taken part in tournaments at Sevilla, Andalusia and Spain.

I became a Paddel teacher in 2016 and combined it with a degree in Sport science in Universidad Pablo de Olavide and a master in sport performance and injuries in CEU San Pablo

Jesús Morales

Coach , HPA Holland

Marc, 21 jaar oud, een bijzonder goede speler in het Catalaanse semi prof circuit. Marc is er sinds januari 2021 en heeft als doel het Nederlandse Padel binnen onze Academy in een rap tempo naar een beter niveau te krijgen. Gewapened met de nieuwste methodieken en op en persoonlijkheid hebben we er een echt KANON binnengehaald die, hopelijk, een hele lange periode in Nederland blijft.

Marc Pastor

Coach , HPA Holland

I’m Marc, I’m 21 years old and I’m in love with sports, I’ve been practicing tennis and padel for many years and I’ve been coaching for 6 years. Padel is one of my passions. I love to compete and play. Having the possibility to transmit my knowledge in other countries is a great satisfaction.

Marc Fontanet

Coach , HPA Holland

Nog steeds actief als speler en al ruim 25 jaar actief in padel. De energieke en gezellige manier van trainen gecombineerd met een didactiek die geen einde lijkt te kennen is Mauri een uniek exemplaar. Sinds 2015 was er zeer actief contact en sinds 2018 hebben wij de handen ineen geslagen om de Benelux te gaan voorzien van de kennis in Padel die in Europa ongekend is. Naast een samenwerking met de Padel Academy is Mauri nog actief als speler op de World Padel Tour, dagelijks in gezelschap van de mondiale top van doet verslag op de Spaanse televisie voor de World Padel Tour en als je hem eenmaal op de baan hebt bezig gezien…. ach het blijft Mauri, zo gek als een deur! 

Mauri Andrini

Director HELLO Padel, Hello Padel

Na 32 jaar op de tennisbaan in november 2015 op een padelbaan terecht gekomen. De week erna 3 keer gespeeld en binnen een jaar gecertifeerd padelinstructeur. Vele padelreizen gemaakt naar Spanje en getraind bij grote namen als Oriol Moyés (coach nr 15 WPT dames), Mauri Andrini (huidig nr 138 van de wereld) en German Schaffer (15 jaar prof geweest) en zelfs mogen spelen tegen de huidig nr 10 Ale Gallan. Daarnaast komt hij uit voor het Nederlands Veteranen Team 45+ en daarmee internationale toernooien gespeeld en gewonnen. Padel is a way of life! Padel is a pasion! René is een bijzondere enthousiaste ambassadeur van de sport en een bevlogen trainer en coach!

René de Gruiter

coach, HPA Holland

Met een hoogste WTA ranking van 371 van de wereld (5 singel titels en 24 dubbel titels) en 5 jaar gereisd te hebben over de gehele wereld best wat tennis bagage in huis en toen in augustus 2015 op Leeuwenbergh de padelbaan op met een van de heren van het nationale heren-team, ze bleek een natuurtalent, direct toegevoegd aan het nationale dames-team waarmee ze in november 2015 het EK mocht met een 4de plaats als resultaat. Ook zij heeft met diverse topcoaches gewerkt en heeft haar officiële padelinstructeur certificaat. Samen met Milou Ettekoven vormt zij het beste Nederlandse koppel en zal eind 2018 deelnemen aan het WK in Paraguay.anced settings.

Marcella Koek

coach, HPA Holland

In 2008 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding en daarna direct aan de slag gegaan als docent L.O. in het basisonderwijs. Na 9 jaar lesgeven een uitstapje gemaakt naar Spanje voor 1 jaar en daar voor het eerst in aanraking gekomen met de sport “padel”. Direct was zij verslaafd aan dit leuke, sociale en veelzijdige spel. In februari 2019 de Bronze Course afgerond met Mauri Andrini van de Hello Padel Academy en ze wist hierna zeker dat ze dit wilde combineren met haar ambitie om kinderen meer én beter te leren bewegen/sporten. Sinds september 2019 is zij gestart met het spelenderwijs aanleren van padel aan kinderen vanaf 6 jaar, de Padel Rebels! Heb jij, of ken jij kinderen die op een leuke, speelse manier padel willen leren, spreek me dan gerust aan of stuur een mailtje naar de padelacade

Linda Maayen

coach kids, HPA Holland

Na 20 jaar tennis was het vlammetje redelijk gedoofd. Na de competitie en alle leuke toernooitjes was het genoeg. Geen trainingen meer en uiteindelijk helemaal geen tennis. Plotseling werd Alex meegenomen door Camil en Alex om een potje padel te spelen. Een nieuwe sport met wandjes? Smashen uit een kooi? Dit was het nieuwe vlammetje voor Alex. Het begon met serieus te trainen en meer kennis op te doen over de nieuwe sport. Daarbij is het belangrijk om altijd nieuwe inzichten te krijgen om het padelspel beter te begrijpen en doorgronden. Na een opleiding tot coach had Alex de draai helemaal te pakken. Zelf speelt hij regelmatig vrij, doet mee aan meerdere toernooien en geeft regelmatig training op MLTV’90 en Plaza Pade. Dit nieuwe vlammetje van Alex zal nog lang niet doven. Met veel enthousiasme zegt hij: ”Ga mooi padelspel spelen”! 

Alex Vermeijden

coach, HPA Holland