Plaza Padel is gevestigd in Rijswijk. Dit is onze indoor sport- en evenementen locatie met 7 padelbanen en 2 speedsoccervelden (1 indoor en 1 outdoor veld). Met 7 padelbanen is Plaza Padel de grootste indoor padellocatie van Nederland.

Je hoeft geen lid te zijn van Plaza Padel om een baan/veld te huren. Wel kunnen lidmaatschappen afgesloten worden, check hiervoor svp de website; www.laplaya.nlWil je je padelskills verbeteren? De Hello Padel Academy verzorgt padellessen en clinics bij Plaza Padel. Ook leuk om cadeau te geven!

Plaza Padel is behalve een sportlocatie ook een evenementenlocatie. Door de grootte (2200m2) ideaal geschikt voor bedrijfsevenementen en scholen. Uiteraard zijn kleinere partijen zoals familie- en teamuitjes, kidsparty’s etc. ook goed te organiseren. Laat u verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan; patty@plazapadel.com.

 

Plaza Padel is gethematiseerd ingericht met een beachbar, loungebanken met openhaarden en beachterras met XXL games. Tevens beschikt zij over een modern ingerichte vergaderruimte, ruime kleedkamers en een showroom waar de Padelshop gevestigd is. Zij geeft advies op maat op het gebied van padelrackets, padelaccessoires en padelkleding/-schoenen (www.padelshop.com). PadelShop.com (opgericht door Marcel Bogaart), partner van de Hello Padel Academy, is een webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van padel; padelrackets, padelschoenen, parelkleding, padelballen, speciale grips en zelfs ‘het’ boek dat iedere padel addict in zijn of haar kast wil hebben staan. De fysieke shop met handige indeling op type speler en onze nieuwe showroom zijn gevestigd in Plaza Padel Rijswijk, waar advies gegeven kan worden aan beginnende, intermediaire en professionele spelers.  

PadelShop.com biedt naast persoonlijk advies ook de mogelijkheid padelrackets eerst te testen,”Try before you buy!”. De PadelShop heeft een breed scala aan merken en padelrackets (meer dan 100 verschillende!). PadelShop biedt de laagste prijsgarantie en heeft snelle levering aangezien alles op voorraad is. Speciaal voor de vrienden van Hello Padel Academy Holland is er een kortingscode gemaakt die recht geeft op 5% korting: “HelloPadelAcademy”. Je speelt padel altijd in een team. Je kunt geen wedstrijden winnen zonder een goede partner. PadelShop.com, je beste teamgenoot!


Cobbenhagenstraat 2a
2288 ET Rijswijk
070 – 515 78 05
patty@plazapadel.com
www.plazapadel.com

Schrijf je hieronder in voor de actuele cursus. Ook hebben we unieke mogelijkheden om te komen trainen op flexibele basis bij een van onze Spaanse trainers in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Deze trainingen vinden plaats op Plaza Padel (indoor) in Rijswijk en zijn dagelijks te reserveren via de whatsapp direct via Ale Gomez (+34645081839, ENGLISH) of Marc Pastor (+34656943306, ENGLISH). Bij slecht weer wordt de training kosteloos gecanceld door de trainer en getracht een nieuwe datum in te plannen.

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.