PARTNERS

Samen ondernemen is energiek, motiverend en verhelderend. Wij hebben een aantal partners waar we heerlijk mee kunnen sparren om de sport verder te ontwikkelen en uiteindelijk tot een levensvatbaar en renderende academy te ontwikkelen. Heeft jouw bedrijf dezelfde insteek en wil je een vrijblijvend een kop koffie drinken en een balletjes slaan? Mail even met Alex. We maken graag een afspraak met je

hellopadelacademy.com – Uitvinder en tevens eigenaar van Hello Padel is de Argentijn, Mauri Andrini. Een imposante verschijning die je direct herkend aan zijn enthousiaste manier van training geven. Naast een speler op de World Padel Tour, een van de weinige Spaanse spelers die Engels spreekt, geeft Mauri ook commentaar op de Spaanse televisie bij padelwedstrijden. Daarnaast heeft hij ook nog eens een gigantisch arsenaal om trainers beter te maken. Wij hebben sinds 2018 het voorrecht om Mauri binnen ons trainersteam te hebben. In Europa een ware exclusiviteit en identiteit.

Estatepadel.nl – Dit is het het pareltje van de buitenlocaties in Nederland. Zes panoramische banen waar je officieel kunt uitlopen. Gelegen midden in een bosrijk gebied krijg je snel een hoog ‘Disney’ gevoel zonder dat je dit wilt ;-). Drie banen zijn voorzien van een 360 intelligence camerasysteem die je training kunt opnemen en afspelen. Estate Padel Club ligt op Tennispark Welgelegen met 17 prachtige kunstgras tennisbanen.

plazapadel.com – 7 waanzinnige indoorbanen die het gehele jaar beschikbaar zijn om trainingen op te verzorgen. Naast padel biedt de locatie ook indoor speedsoccer, aan en beschikt het over een fitnessruimte en vergaderzaal. Plaza Padel ligt in het kloppende bedrijfsgebied in Rijswijk (Zuid-Holland).

MLTV’90 heeft sinds 2019 2 padelbanen op het tennispark. Hiermee is MLTV’90 de eerste Westlandse tennisclub die padel heeft geïntroduceerd. Vanaf de opening van de padelbanen geeft Hello Padel Academy Holland hier de trainingen aan de kinderen, tieners en volwassenen. Bij MLTV’90 gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Bij deze vereniging is er altijd een plek een uitdaging voor iedereen.

Head.com – De ballenleverancier van de World Padel Tour en daarnaast hofleverancier van de Padel Academy van kleding, schoeisel, palla’s en ballen. Een andere of betere padelbal dan die van HEAD is er niet op dit moment en wij zijn gelukkig in zeer goede samenwerking met dit prachtige Oostenrijkse merk wat in Spanje een zeer grote rol speelt in padel.

Padelshop.com – De partner op het gebied van materialen in padel. Een ongekende kennisbank en zeer professionele webshop. Als onze huisleveranciers niet kunnen leveren of spelers hebben een ander merk nodig, 1 belletje naar Scott van de Padelshop en ‘consider it done!”.