partners

Laplaya.nl – Onze ”homebase”. 5 waanzinnige indoorbanen die het gehele jaar beschikbaar zijn om trainingen op te verzorgen. Naast padel biedt de locatie ook indoor speedsoccer, beachvolleybal en beachtennis aan en beschikt het over een fitnessruimte en vergaderzaal. La Playa ligt in het kloppende bedrijfsgebied in Rijswijk (Zuid-Holland).

Padelshop.com – De partner op het gebied van materialen in padel. Een ongekende kennisbank en zeer professionele webshop. Als onze huisleveranciers niet kunnen leveren of spelers hebben een ander merk nodig, 1 belletje naar Scott van de Padelshop en ‘consider it done!”.

Estatepadel.nl – Dit is het het pareltje van de buitenlocaties in Nederland. 3 panoramische banen waar je officieel kunt uitlopen. Gelegen midden in een bosrijk gebied nog geen 5 minuten van La Playa af. Alle 3 de banen zijn voorzien van een 360 intelligence camerasysteem die je training kunt opnemen en afspelen. Estate Padel Club ligt op Tennispark Welgelegen met 19 prachtige kunstgras tennisbanen.

MLTV’90 – Dit is onze locatie in het Westland. Sinds een aantal maanden wordt hier training gegeven op de twee nieuwe padelbanen. Naast deze twee padelbanen is de ze locatie voorzien van 9 Canada Tenn tennisbanen.

Hellopadel.org – Uitvinder en tevens eigenaar van Hello Padel is de Argentijn, Mauri Andrini. Een imposante verschijning die je direct herkend aan zijn enthousiaste manier van training geven. Naast een speler op de World Padel Tour, een van de weinige Spaanse spelers die Engels spreekt, geeft Mauri ook commentaar op de Spaanse televisie bij padelwedstrijden. Daarnaast heeft hij ook nog eens een gigantisch arsenaal om trainers beter te maken. Wij hebben sinds 2018 het voorrecht om Mauri binnen ons trainersteam te hebben. In Europa een ware exclusiviteit en identiteit.

Head.com – De ballenleverancier van de World Padel Tour en daarnaast hofleverancier van de Padel Academy van kleding, schoeisel, palla’s en ballen. Een andere of betere padelbal dan die van HEAD is er niet op dit moment en wij zijn gelukkig in zeer goede samenwerking met dit prachtige Oostenrijkse merk wat in Spanje een zeer grote rol speelt in padel.

Bullpadel – Een grote en bekende Spaanse leverancier van diverse padelrackets. Deze rackets zijn onder andere te koop in de padelshop op La Playa.

Starvie – Starvie is een van de grootste en bekendste padelracketmerken en is voor sommige padelspelers inmiddels echt een begrip geworden. Hier vind je een uitgebreide collectie van padelrackets die speciaal ontworpen zijn voor beginners en ervaren spelers.