MLTV’90 heeft sinds 2019 2 padelbanen op het tennispark. Hiermee is MLTV’90 de eerste Westlandse tennisclub die padel heeft geïntroduceerd. Vanaf de opening van de padelbanen geeft Hello Padel Academy Holland hier de trainingen aan de kinderen, tieners en volwassenen. Bij MLTV’90 gaat het om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Bij deze vereniging is er altijd een plek een uitdaging voor iedereen.

Jan Steenstraat 1
2681 PW Monster
0174247524
info@mltv90.nl
www.mltv90.nl

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.

Schrijf je hieronder in voor de actuele cursus. Ook hebben we unieke mogelijkheden om te komen trainen op flexibele basis bij een van onze Spaanse trainers in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Deze trainingen vinden plaats op MLTV90 (outdoor) in Monster en zijn dagelijks te reserveren via de whatsapp direct via Alex Vermeijden (+31 623780082). Bij slecht weer wordt de training kosteloos gecanceld door de trainer en getracht een nieuwe datum in te plannen.