Plaza Padel Amsterdam opende op 7 februari 2022 haar deuren. Het iconische gebouw aan de Mekongweg, bij velen bekend als The Box, is omgetoverd tot een prachtig padelcentrum. Met de vijfde Plaza Padel in Nederland bieden we straks nog meer liefhebbers van padel de complete padelervaring aan. 

8 Indoorbanen en 1 singelbaan. Met een dakhoogte van 10 meter is dit dé padel indoorlocatie van Amsterdam. 

Locatie Amsterdam - Hello Padel Academy

Adres:
Mekongweg 5
1043AE Amsterdam
070 – 515 78 05
amsterdam@plazapadel.com
plazapadel.com

PADEL TRAINING IN AMSTERDAM?

Wil je een cursus volgen op een vaste dag, tijd en trainer dan laden hieronder de trainingsmogelijkheden waar je online voor kunt inschrijven. Je kunt je aanmelden voor verschillende groepsgroottes en je kan je beschikbare dagen en tijden zelf aangeven in het formulier. De cursus vindt voornamelijk plaats in de avond uren tussen 17:00-22:30.  Je kunt je in je eentje ook aanmelden voor een groepstraining. Wij gaan op zoek naar andere deelnemers die bij jou passen. Schrijf je in door op de juiste inschrijfregel te klikken. 

LOSSE TRAINING RESERVEREN?

Wil je liever flexibel trainen dan kan dat ook. Deze uren zullen voornamelijk doordeweeks en overdag plaats vinden tussen 09:00-17:00. De kosten voor een flexibele training zijn €75 (€ 98 in Amsterdam) per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor de losse trainingen organiseren wij voor jou géén andere deelnemers. 

KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor een flexibele training