La Playa is gevestigd in Rijswijk. Dit is onze indoor sport- en evenementen locatie met 7 padelbanen en 2 speedsoccervelden (1 indoor en 1 outdoor veld). Met 7 padelbanen is La Playa de grootste indoor padellocatie van Nederland.

Je hoeft geen lid te zijn van La Playa om een baan/veld te huren. Wel kunnen lidmaatschappen afgesloten worden, check hiervoor svp de website; www.laplaya.nlWil je je padelskills verbeteren? De Hello Padel Academy verzorgt padellessen en clinics bij La Playa. Ook leuk om cadeau te geven!

La Playa is behalve een sportlocatie ook een evenementenlocatie. Door de grootte (2200m2) ideaal geschikt voor bedrijfsevenementen en scholen. Uiteraard zijn kleinere partijen zoals familie- en teamuitjes, kidsparty’s etc. ook goed te organiseren. Laat u verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan; info@laplaya.nl.

 

La Playa is gethematiseerd ingericht met een beachbar, loungebanken met openhaarden en beachterras met XXL games. Tevens beschikt zij over een modern ingerichte vergaderruimte, ruime kleedkamers en een showroom waar de Padelshop gevestigd is. Zij geeft advies op maat op het gebied van padelrackets, padelaccessoires en padelkleding/-schoenen (www.padelshop.com). PadelShop.com (opgericht door Marcel Bogaart), partner van de Hello Padel Academy, is een webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van padel; padelrackets, padelschoenen, parelkleding, padelballen, speciale grips en zelfs ‘het’ boek dat iedere padel addict in zijn of haar kast wil hebben staan. De fysieke shop met handige indeling op type speler en onze nieuwe showroom zijn gevestigd in La Playa Rijswijk, waar advies gegeven kan worden aan beginnende, intermediaire en professionele spelers.  

PadelShop.com biedt naast persoonlijk advies ook de mogelijkheid padelrackets eerst te testen,”Try before you buy!”. De PadelShop heeft een breed scala aan merken en padelrackets (meer dan 100 verschillende!). PadelShop biedt de laagste prijsgarantie en heeft snelle levering aangezien alles op voorraad is. Speciaal voor de vrienden van Hello Padel Academy Holland is er een kortingscode gemaakt die recht geeft op 5% korting: “HelloPadelAcademy”. Je speelt padel altijd in een team. Je kunt geen wedstrijden winnen zonder een goede partner. PadelShop.com, je beste teamgenoot!


Cobbenhagenstraat 2a
2288 ET Rijswijk
070 – 515 78 05
info@laplaya.nl
www.laplaya.nl

Onderstaand kan je je inschrijven voor de reguliere cursus die wij aanbieden in de avond uren. Een verkorte lessenreeks is op deze tijden niet te volgen. Ben jij alleen en wil je graag deelnemen in een groepje. Schrijf je snel in voor de gewenste lesgroep en wij gaan voor je opzoek!

Wil je kennis maken met padel of een verkorte aantal lessenreeks afnemen kan dit ook overdag tussen 09:00-17:00. De kosten voor deze les zijn €60,00 die je na je training direct per pin kan afrekenen bij de trainer. Je mag deze les boeken via telefoonnummer 06-34563061 met 1,2,3 of MAX 4 personen.