Opgericht in 2015 en HELLO Padel Academy is inmiddels uitgegroeid tot een georganiseerde, geoliede machine die zich fulltime bezighoudt met padel. De combinatie van de Zuidelijke Spaanse bevlogenheid, onze Westerse nuchterheid en technische benadering van het verzorgen van trainingen is een uitdagende mix en boekt inmiddels successen op alle niveaus en doelgroepen.

Na een lange zoektocht werken wij vanaf 1 juni 2019 samen met Mauri Andrini (Hello Padel). Mauri speelt een belangrijke rol in de organisatie en zal meerdere keren in Nederland te vinden zijn om de trainers van Padel Academy mee te nemen in zijn wereld van padel. Hello Padel staat voor plezier, dynamiek en technische & tactische ontwikkeling. 

CORONA MAATREGELEN

Zojuist hebben we vernomen bij de persconferentie dat we weer zonder beperkingen ons favoriete sport mogen beoefenen! Daar zijn wij erg blij mee en jij, naar alle waarschijnlijkheid, ook! Wat houdt dit in voor de padeltrainingen waarvoor jij je hebt opgegeven?

* Wat houdt dit in voor de INHAAL- lessen waarvoor je je hebt opgegeven in de najaarscursus 2021, okt-dec.
Omdat, door de maatregelen van 14 december 2021, er 4 weken geen training gegeven kon worden zullen we deze trainingen eerst inhalen op de dag en tijd waarop je stond ingedeeld bij je gewenste locatie. Deze starten al vanaf aanstaande maandag.

* Wat houdt dit in voor aankomende wintercursus 2022 die oorspronkelijk zou starten in de week van 17 januari.
De inschrijvingen blijven nog steeds staan alleen voor deze cursus en wordt iets aangepast qua start- en eind datum. De start zal zijn in de week van 14 februari 2022 en loopt tot 30 april.

Heb je vragen stel ze!

HOE KOM JE MET ONS IN CONTACT?

Omdat wij veel op de baan staan of reizen is een telefonische bereikbaarheid vaak onhaalbaar op dit moment. We hebben 2 manier;

VIDEOS DIE IETS VERTELLEN

FLEXIBELE TRAININGEN

Wil jij geen cursus boeken voor een x-aantal weken maar zo af en toe een training volgen bij een van de trainers? Dat kan met de Flexibele trainingen. Dagen, tijden en locatie zijn uiteraard in overleg en afhankelijk van de agenda van de trainer(s). Je kunt dit per whatsapp aanvragen bij Alejandro (+34645081839 – alejandro@padelacademy.nl) voor de locaties Plaza Padel, Estate Padel Club, MLTV90 of Terwegen Indoor. De kosten zijn;

  • € 65 per uur – 1 persoon
  • € 70 per uur – 2 personen
  • € 75 per uur – 3 personen
  • € 80 per uur – 4 personen