Business Padel

HELLO PADEL. 
Een leuke manier om jouw bedrijf, personeel, klanten of zakelijke relaties kennis te laten maken met een arrangement tennis en/of padel. Je betaalt per persoon per 60 minuten en iedere combinatie is hierin mogelijk. Laten we de mogelijkheden bespreken en je een leuke tijd bezorgen. Uiteraard kunnen we het combineren met een horeca-arrangement op maat. 
€9,50 per persoon (mogelijk v.a. 4 pers.).

365. 
Zeven dagen per week, tussen 09:00-17:00 uur tennissen of padelspelen? Dat kan! Je kunt met vier personen per dag een tennis- of padelbaan online reserveren en je betaalt hier een vast bedrag per week voor. Een leuke manier om te sporten met je collega’s, relaties of medewerkers. 
€8,50 per persoon (mogelijk v.a. 4 pers.).

FIT.
Op een vaste dag en tijd een padel- of tennistraining organiseren voor vier personen? Padel Academy en Tennisschool Jan de Rook zijn hierin je partner. Veertig weken per jaar trainen onder leiding van een gediplomeerde padel- of tennistrainer. Tijden en te reserveren zijn halfjaarlijks af te spreken. Er zijn geen trainingen in de vakanties en op zonen feestdagen. 

Een leuk alternatief voor de sportschool en je houdt je werknemers fit en laat ze in een zeer sociale omgeving met elkaar ontspannen. De nieuwe manier van bedrijfsfitness met racket en bal. 
€50,00 per week (maximaal 4 pers.)