en welkom op de website van HELLO Padel Academy. Hier trainen spelers die beginnen met Padel, de recreatieve speler die meer wilt leren en een grote groep nationaal topniveau die zijn/haar plek wil versterken.. wij bedienen de gehele padelmarkt.

Er wordt gewerkt met meerendeel gelicenseerde Spaanse trainers die al geruime tijd fulltime voor ons werken op verschillende locaties. Deze spreken allemaal de Engels en uiteraard Spaans. 

MONTHLY FIGURES

COACHES

HOURS ON COURT

BALLS PER COURSE

LOCATIONS

PLAYERS PER COURSE

Wil je een keer een flexibele training boeken? KLIK HIER en kies de locatie waar je wilt trainen. Tot aan de zomervakantie hebben we de tarieven  aantrekkelijker gemaakt voor je. Je betaalt voor 60 minuten training € 65 in plaats van € 85. Dit geldt tot en met 12 juli 2024 en alleen op de door de weekse dagen tussen 09.00-15.30 uur en je kunt maximaal met 4 personen komen.

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door een kleine sponsoring van ons en uiteraard ook onze locaties. Wij wensen je alvast plezier.

Estate Padel Club in Rijswijk heeft wel iets heel ludieks in het leven geroepen voor en door het bedrijfsleven. Heel leuk en aantrekkelijk voorstel die je onmogelijk kunt laten schieten. Klik voor meer informatie

    Onze Padel en Tennis Fun Camps voorgaande jaren een enorm succes waren, organiseren we voor de kids in de schoolvakanties verschillende Fun Campen.

    2,5 dag lekker sporten en plezier hebben, doe je mee? klik hieronder voor info en inschrijven. Klik voor meer informatie

      Bo Luttikhuis traint alweer ruim anderhalf jaar binnen de academy en niet zonder succes. Tijdens de World Padel Tour in Amsterdam werd er door haar en haar sponsor HEAD een kort interview afgenomen op de plek waar het allemaal moest in gebeuren….. de world Padel Tour.

      Beetje onwennig nog voor die camera Bo, maar dan komt vanzelf goed. Check de movie!